één enkele bron voor oplossingen

bullet

de volledige service voor alle typen en merken filters

Onze dienst van een enkele bron voor oplossingen garandeert u dat u kosten bespaart, en u geen kopzorgen hebt over de vraag bij welke leverancier u moet zijn voor authentieke onderdelen. Onze op maat gemaakte pakketten bieden onze klanten de allerbeste strategische inkoopmogelijkheden.

Sommige belangrijke voordelen van deze essentiële dienst zijn:-

- Via een GRATIS inspectie van de locatie krijgt u een accurate inventaris van uw voorraad en stellen we uw filtratiebehoeften voor    de locatie en apparatuur vast
- we kopen voorraad terug zodat u weer de beschikking krijgt over opslagruimte die u zo hard nodig hebt
- exclusief voorraadbeheer voor de klant (we kunnen al uw cruciale voorraden zonder enige opslagkosten voor u opslaan)
- vaste prijzen voor een minimumperiode van 12 maanden. Dat betekent geen plotselinge prijsstijgingen als gevolg van duurdere    grondstoffen, want uw prijzen staan vast voor de overeengekomen periode.
- opties voor self billing (klant stelt zelf facturen op)
- ondersteuning bij u ter plaatse voor noodgevallen beschikbaar buiten kantooruren
- volledige ondersteuning door onze technici inclusief laboratoriumdiensten, technische ondersteuning, en informatieve rapportage

Bel ons gerust voor meer informatie over onze dienst als een enkele bron voor oplossingen en maak een afspraak met iemand van ons serviceteam, die graag met u zal spreken en een pakket specifiek voor u kan samenstellen dat is afgestemd op uw behoeften.

uk site french sitenorwegian site dutch site german siterussian site